Preview
Benut je volledige potentie

Phoenix is een partner voor kleinere bedrijven die graag willen groeien maar tegen zaken aanlopen op personeels gebied, proces verandering, proces management en intrim management. Progress fungeert als een sparringparrtner die actief mee kijkt naar de groei mogelijkheden binnen (en buiten) de ondernemening.

Experts in business
Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunen doen?
Interim Management

Soms heb je als organisatie extra versterking nodig;  interim management kan een passende oplossing zijn voor een tijdelijke situatie. Bij (on)verwachte reorganisatie, ter overbrugging van invulling van een vacature of voor het vlottrekken van een project. Een snelle inschatting van de vraag en een grondige selectie van een bekwame, beschikbare interimmer.

Proces Management

Sneller, goedkoper en doelmatiger werken? Met krachtig procesmanagement neem je planmatig díe processen onder de loep die van invloed zijn op je organisatiedoelstellingen. Wij helpen je om je bedrijfsprocessen efficiënter en doelmatiger in te richten. Jouw verbeteringen in de processen van je organisatie verhogen de winstgevendheid en de klanttevredenheid.

Project Management

Phoenix heplt u bij het opzetten van grotere projecten zodat u focus kunt houden op uw eigen kernkwaliteiten, Tijdens de training Projectmanagement ga je aan de slag met zinvolle technieken en tools waardoor jouw projecten een succes worden. Je krijgt meer grip op het project, de coördinatie en de medewerkers die het uitvoeren. Bovendien pas je alles direct toe in de praktijk, met jouw eigen casus! 

MAATWERK VOOR EEN top RESULTAAT

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem gerust contactmet ons op of vul het formulier hiernaast in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

Stel een vraag
Versturen
Contact

Middelerf 14 C
3851 SP Ermelo, Nederland

Tel 085 2080 305
office@defero.nl

© Phoenix