Preview
Over Arcturus

Wij zijn een hoveniersbedrijf dat doet aan ontwerp, aanleg en onderhoud aan uw tuin. Het ontwerpen van het huis aan de buitenkant kan niet een gemakkelijke taak, vooral als je probeert om dat te doen door uzelf. Je moet rekening houden rekening veel details, zoals compositie, kleuren, design concept, etc. het werk van ons team hard om alle punten op de vernieuwing spectrum te voldoen. 

Ervaar onze service

Voor de beste service en met de meeste ervaring!

''DE BESTE IN DE TUIN!''
Tuinontwerp

Het ontwerpen van het huis aan de buitenkant kan niet een gemakkelijke taak, vooral als je probeert om dat te doen door uzelf. Je moet rekening houden rekening veel details, zoals compositie, kleuren, design concept, etc. het werk van ons team hard om alle punten op de vernieuwing spectrum te voldoen: a voltooide project dat past bij uw familie, huis en budget.

Tuinaanleg

Uw plannen en de uiteindelijke constructie tekeningen zullen worden geproduceerd met behulp van Autocad. Het zetten van uw ontwerp in Autocad verzekert precisie framing, afmetingen en vergadering bouwvoorschriften.

Tuinonderhoud

Soms met 2D tekeningen je gewoon niet "zien". Om u te helpen beter te visualiseren van het project, creëren we 3-dimensionale tekeningen voor u project. Deze zijn vaak nuttig voor de bouwer, ook; het geeft hem / haar een betere algemene omvang van het project.

Contact

Arcturus Hovenier

Middelerf 14-C 
3851 SP Ermelo
Tel: 123-456-7890
Fax: 123-456-7890
office@defero.nl

‚Äč

Stel een vraag
Versturen